Samenwerking
Casting Agentschap

Na enkele jaren gewerkt te hebben als commercieel model voor topmerken als BNP Paribas, Palm, Orange, Allianz en Volkswagen via verschillende casting agentschappen, en figuratie in televisie series - mijn volledige portfolio vind je hier - heb ik begrepen dat het niet makkelijk is om jezelf te introduceren als model en acteur.
Vanuit mijn jarenlange ervaring en netwerk help ik aspiranten graag bij hun eerste stappen, en net daarin kunnen we samenwerken.
synergie

Ondersteuning van de inhoud van deze site

Elke aspirant heeft informatie nodig, maar dat is voor jou als agentschap een serieuze tijdsinspanning. Die kan ik van je overnemen door het model wegwijs te maken in jouw werking. Niet als manager, want de communicatie blijft rechtstreeks tussen jou en de aspirant gebeuren, maar eerder als begeleider.

In geen geval zal ik partij kiezen voor een casting agentschap of zal ik mezelf als casting agentschap profileren. Als je op deze site staat, is het omdat ik een fijne samenwerking met je heb en je dan ook positief kan voorstellen. Maar hierbij zal ik geen enkel agentschap voortrekken en strikt mijn neutraliteit behouden. Want ondertussen wil ik nog zelf als model met je kunnen werken. En ik zal aspiranten dus geen opdrachten aanbieden of databases aanleggen. Dat is jouw terrein, en daar begeef ik me niet.

Voor aspiranten is het dan ook belangrijk te weten dat ik authentiek ben en de inhoud van deze site ook voor jou als agentschap correct is. Daarom, als jij als agentschap de inhoud van deze website ondersteunt door je logo onderaan te plaatsen, toon je ook mijn geloofwaardigheid naar de aspirant toe.

casting agentschappen

overzicht

commercieel

je wilt opdraven in commercials als acteur of jezelf op een affiche zien blinken als model

fashion

dit is voor de speciallekes onder ons, met de juiste kleding maten en die smeltende looks

series en films

altijd willen acteren of figureren op televisie in een serie of film, met of zonder ervaring

stem

er is ook een markt als je liever niet je lijf maar enkel je ravissante timbre wilt gebruiken

contact@castingagentschap.be

authentiek & neutraal

0475.98.49.96